image

Ondernemen in groen en werkend centraal Aalsmeer

Nieuw bedrijvenpark in Green Park Aalsmeer

In het hart van Aalsmeer, tussen het oude lintdorp en de grote internationale spelers die Aalsmeer rijk is, worden binnenkort 29 prachtige bedrijfsruimten ontwikkeld. Bedrijvenpark De Nieuwe Punt is een centraal gelegen project in Green Park Aalsmeer met van alles en meer. Met de hoeveelheid succesfactoren van dit project zal het al snel worden gezien als hét bedrijvencentrum van Aalsmeer!

Deze mooie locatie biedt dan ook alleen maar voordelen. Dankzij de centrale ligging ben je in 3 minuten via de N201 op de A4. Gelegen te midden van bedrijvigheid van de bloemenveiling Royal Flora Holland, Studio’s Aalsmeer, Luchthaven Schiphol en vele andere bedrijven tussen Hoofddorp, Amsterdam en Leiden.

image

Situatietekening De Nieuwe Punt

image
image

Bedrijvenpark De Nieuwe Punt ligt op 10 minuten fietsen van de meeste woonwijken die Aalsmeer rijk is, dus als je in Aalsmeer woont kun je op de fiets naar je werk. Met het openbaar vervoer rijden vanaf station Hoofddorp en Schiphol meerdere buslijnen naar de dichtst­bijzijnde halte op de Stommeerkade.

Het project in Aalsmeer wordt ontsloten door de Middenweg en de Aalsmeerderweg. Gelegen naast het groen van het Seringenpark en Rijksmonument de Stommeermolen is het een mooie plek om buiten te wandelen of lunchen met andere ondernemers van De Nieuwe Punt.