image

36 gevarieerde casco bedrijfsruimten in Green Park Aalsmeer

Ontwikkeling van het plan

De ligging van de kavel en de architectuur van de bedrijfspanden maken dit project uniek. De Nieuwe Punt wordt eigentijds en ruim opgezet, in een groenrijke omgeving en de mogelijkheid te parkeren op privé parkeerplaatsen.
Antraciet en lichtgrijze sandwichpanelen zullen de basis vormen voor de robuuste uitstraling.


Bedrijvenpark De Nieuwe Punt heeft alles om een (h)echte community te worden waar je graag bij wilt horen en waar je samen successen boekt. Geen verplichtingen of vroege netwerkontbijtjes, want bij De Nieuwe Punt gaan dit soort dingen vanzelf.

De 36 casco bedrijfsruimten verschillen in oppervlakte tussen (circa) 90 en 200 m2. Als koper bieden wij u nog een aantal keuzemogelijkheden, zoals het uitbreiden van de verdiepingsvloer, het samenvoegen van twee units of het vervangen van een overheaddeur voor een glazen pui. Hierdoor krijgen de panden een nog modernere uitstraling.

Duurzaam

De Nieuwe Punt wordt wordt geheel aardgasloos. Er zijn tegenwoordig genoeg alternatieven om uw bedrijfsruimte te verwarmen, zoals een luchtwarmtepomp, electrische heater of infraroodinstallatie. Hierdoor bent u klaar voor een duurzame toekomst.

(Samen)werken in een eigentijds en duurzaam bedrijfspark

Alle mooie punten op een rij:

• Units vanaf 90 tot 200 m2 BVO

• Aardgasloos

• Zonnepanelen aanwezig

• Optioneel units schakelbaar

• Parkeren op eigen terrein